Zwemmen op maat van je tuin

Droom je al lang van een frisse duik in je eigen tuin? Weet dat er voor elke tuin een geschikte oplossing is. Ga voor een zwemervaring zonder irriterende producten en geniet dag in dag uit van deze unieke beleving in je tuin.

zwemmen header total outdoor creations 2

De zachtheid van natuurlijk water

Kies voor een zwembad of zwemvijver zonder chemische producten. Ervaar de zachtheid van natuurlijk water. Geen rode ogen en sterk geurende kledij.

Puur genieten van een gezonde frisse duik zonder vervelende irritaties.

3 manieren voor jouw zwemplezier

Reken op ons advies om de juiste keuze te maken

De zwemvijver

Voor mensen die houden van puur natuur.

De zwemvijver gaat volledig in de natuur op. De donkere wanden en bodem absorberen het zonlicht en warmen zo op een natuurlijke manier het water op.

Het water van de zwemvijver wordt volledig biologisch gefilterd door een speciaal aangelegde moeraszone. De grootte van deze moeraszone bedraagt 25% van het totale volume van de zwemvijver.

De planten zijn zorgvuldig uitgekozen om het teveel aan nitraten en fosfaten uit het water te halen. Goed voor de gezondheid en mooi als groen element in de natuurlijke omgeving.

Het enige mechanische onderdeel is de pomp. Die zorgt voor de circulatie van het water.

Opbouw van het zwembad

Elke tuin is anders. Daarom is het heel belangrijk om met een zwembad of zwemvijver op maat te werken. Enkel zo is alles in proportie en in harmonie met de rest van je tuin.

Het bouwkundig zwembad

Deze zwembaden worden opgebouwd uit styrofoom of stepoc blokken. Zijn alle blokken geplaatst? Dan worden ze volledig volstort met beton. Zo krijg je een stevige basisconstructie op maat van jouw tuin. Om alles waterdicht te maken, lassen we een liner. Na afwerking geniet je van een stevig en duurzaam zwembad.

Het HDPE monoblok

Een HDPE monoblok is een op maat gemaakte kuip. Deze wordt volledig vervaardigd en gelast in de fabriek. Deze baden zijn van Belgische makelij en komen kant-en-klaar toe op de werf. Dit type zwembad is veel minder arbeidsintensief dan een bouwkundig zwembad of zwemvijver

zwemmen total outdoor creations 6 2

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.