Onze diensten

Total Outdoor Creations is dé partner voor jouw tuin van ontwerp over aanleg tot onderhoud. Onze vakmensen zijn kraks in hun vak. De veelzijdige kennis en vaardigheden garanderen kwalitatief werk om van jouw tuin een privé paradijs te maken. Een plek waar je elke dag van geniet.

tuin aanleggen header total outdoor creations 2

Tuinontwerp

Jouw tuin is het verlengstuk van je woning. Net daarom pakken we het tuinontwerp heel persoonlijk aan. Wat wil je? Welke stijl? Welke functies? We leggen de puzzelstukken samen om de perfecte tuinbeleving te creëren.

Aanleg van zwembad of zwemvijver

Water in de tuin heeft een rustgevend en ontspannend effect. Het geluid van licht kabbelend water. Een plons in je zwembad of zwemvijver. Ervaar elke dag het helend effect van water voor je lichaam en geest.

Tuinaanleg

Jouw hedendaags buitenproject is een combinatie van constructie, groen en technieken. Een investering waar je vele jaren lang zal van genieten. Reken op onze professionele uitvoering van je volledige project.

Tuinonderhoud

Het onderhoud van jouw tuin vol buitenbeleving vraagt tijd en energie. Tijd en energie die je vaak zelf niet over hebt. Doe beroep op ons voor professioneel onderhoud en geniet steeds van een tuin in topvorm.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.