Gepassioneerde vakmannen met allround vakkennis voor jouw unieke tuinbeleving op maat

contact header total outdoor creations

Specialisten voor elk aspect van jouw tuinbeleving

Ons doel? Jou volledig ontzorgen voor, tijdens en na het bouwproces van jouw buitenproject.

We bieden een totaalpakket aan. Van afsluiting tot zwembad en alles wat ertussen valt. Dit dankzij de gedegen en uiteenlopende kennis van onze vakmannen op vlak van constructie, tuin en zwemmen. En dankzij nauwe samenwerking met enkele gespecialiseerde partners. Laat de volledige inrichting van je tuin in alle vertrouwen aan ons over. Jouw enige taak in dit proces is genieten van het eindresultaat.

Hoe het begon

Toen zaakvoerder Tom Devel jaren terug terrassen en opritten aanlegde, kreeg hij steeds meer de vraag om er andere taken bij te nemen. Hierdoor groeide het besef dat de klant vragende partij is om met één aannemer samen te werken voor het volledige tuinproject. Dit was meteen de start van Total Outdoor Creations.

“Jou ontstressen door van je tuin je eigen vakantieparadijs te maken. Dat is mijn persoonlijke missie. En meteen ook de missie van Total Outdoor Solutions. Jouw tuin is dé plaats om je thuis volledig te maken. Om te ontspannen en te ontsnappen aan de druk die je dag in dag uit ervaart. Beleef het vakantiegevoel in je eigen thuis.“

Tom Devel, oprichter Total Outdoor Solutions

Image 2022 04 12 at 8.04.47 PM

Een nieuwe tuin zonder zorgen

Ontdek onze vacatures

We kijken er naar uit om je in ons team te hebben!

Wat klanten over ons zeggen

Deze klanten genieten van hun persoonlijke oase van rust. Ontdek hier hun ervaringen over de samenwerking met Total Outdoor Creations.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.