Tuinontwerp

Jouw woning en tuin hangen volledig samen. Daarom streven we bij het ontwerpen van je tuin naar een harmonieus geheel. Dit verwerken we in een 3D ontwerp. Zo krijg je onmiddellijk een duidelijk beeld van hoe je toekomstige tuinbeleving er zal uitzien.

tuinontwerp header total outdoor creations 5

De start van jouw tuinbeleving

De stijl bepaalt de eerste indruk van je tuin. We gaan nog wat dieper. Wat wil je in je tuin beleven? Wat wil je er zeker doen? Wat is met andere woorden voor jou belangrijk? Plaats voor spelende kinderen. Ruimte om gezellig te tafelen. Een verborgen hoekje om je in terug te trekken. Een plons in het water. Jouw wensen vormen samen met de stijl de basis voor jouw persoonlijk tuinontwerp.

Ontwerpen stap voor stap

tuinontwerp total outdoor creations 2

Tips voor jouw tuinontwerp

Ontdek hier 3 belangrijke tips voor jouw persoonlijk tuinontwerp.

Bepaal duidelijk het budget voor jouw project. Dan houden we hier al van bij het voorontwerp rekening mee. Niets is zo teleurstellend als een leuk tuinontwerp te zien te krijgen en dan vast te stellen dat dit budgettair niet haalbaar is. Met een duidelijk zicht op jouw budget zorgen we van bij de start voor een haalbaar ontwerp dat jouw wensen samenvat.

Heb je al bepaalde kleuren of materialen in gedachten voor jouw nieuwe tuin? Bots je ergens op een foto die weerspiegelt wat jij wil? Hou dan zeker deze ideeën bij. Zo weten we al bij het kennismakingsgesprek welke zaken voor jou belangrijk zijn.

Informeer op voorhand naar de wettelijke bepalingen die gelden voor jouw tuin. Het is vooral heel nuttig om te weten welke oppervlakte verhard mag worden. Dan voorzien we al van bij het voorontwerp de juiste verhouding waterdoorlatende materialen. Stel dat slechts 30% van je tuin mag verhard worden, dan is het nutteloos om een grote oppervlakte klinkers te voorzien.

Recente tuin ontwerpen

Blader zeker eens door de foto’s van deze realisaties en doe inspiratie op voor het ontwerp van jouw tuin.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.