Een frisse duik in uw eigen zwembad of zwemvijver

Voor de meeste zwembadbouwers is het doel zo veel mogelijk baden per jaar te kunnen zetten ongeacht de esthetische waarde in de tuin. Onze visie is echter dat een zwembad

of zwemvijver perfect moet opgaan in de tuin. Daarom bekijken wij steeds het gehele plaatje en niet enkel de met water gevulde bak.

Bij ons kan u terecht voor zowel bouwkundige zwembaden en zwemvijvers alsook monoblok zwembaden en zwemvijvers gemaakt uit polypropileen.

Zo kunnen wij steeds maatwerk aanbieden en zijn wij niet afhankelijk van de standard maten.

Als geselecteerd partner van delta pools en ponds kan u op uw beide oren slapen als het gaat om de aanleg van uw eigen privé zwemparadijs.


Hieronder vindt u een beknopte beschrijving voor welke zwemoplossing u bij ons terecht kan.

De Zwemvijver

Als u een puur natuur mens bent is dit waarschijnlijk de beste oplossing. Het water van het zwemgedeelte wordt gezuiverd door een

aparte filterzone die minimaal 20% van het zwemgedeelte bedraagt.

Het lavagesteente  en de planten in deze filterzone zorgen voor een natuurlijke zuivering van het water.

Er is geen toevoeging van chemische stoffen. 

Biologisch gefilterd Zwembad

In een biologisch zwembad wordt water op natuurlijke wijze gezuiverd zonder toevoeging van  enig chemische ontsmettingsmiddel. 

De filtering gebeurd door middel van microrganismen die zich vast zetten op een speciaal ontwikkelde bead filter in samenwerking met een UV zone lamp.

De filtering die in de zwemvijver wordt gerealiseerd door beplanting en lava wordt in deze vorm van zwemmen mechanisch nagebootst.

Deze filtertechniek is de enige zwembadfiltertechniek zonder toevoeging van enige chemische stoffen.

Zwembad met zoutelectrolyse

Een zwembad wordt mechanisch gefilterd. De kleine hoeveelheid zout die zich bevindt in het zwembadwater wordt via elektrolysecel omgezet in 

een minimale hoeveelheid chloor.

Met deze filtertechniek is het zwembad na opstart onmiddellijk zwemklaar.

Voorgaande projecten